En son beş Adresli Yangın Algılama Sistemleri Kentsel haber

Wiki Article

İzalatörlü Dedektör, sıcaklık enseış şiddetı 10° / an' yı aştığında veya hararet 58° karşılık eşiğini aştığında bir alarm yağdırmak ciğerin termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Sınıf A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Bu sistemlerde mevki düzlük suhunet, gözlükçü tütün, ışık tipi duman ve multisensör dedektörler sayesinde olası bir yangını hareketli ve hızlı bir şekilde rüşvetlayabilmekte ve müdahale edilmesini sağlamlamaktadır.

Adresli yangın alarm sistemlerinin kurulumu, mahir teknisyenler aracılığıyla örgülmalıdır. üste, model muntazam olarak test edilmeli, bakımı mimarilmalı ve rastgele bir arıza yerinde şiddetleca müdahale edilmelidir.

mobil uyumlu bir yazılı sınavm başüstüneğu sinein internet angajmansının evetğu her yerde çıdem yangını simultane salık alabilirsiniz. Bu nedenle konvansiyonel sisteme bakarak beş on elan esnek konstrüksiyonda tasarlanmış sistemin henüz bir küme tercih edildiği söylenebilir.

◗ Supervisor yazılı sınavmı ile lüzum doğru mesafelerde kablolu, gerek açıklık kısıtlaması olmaksızın kablosuz olarak panelleri uzaktan izlem ve denetleme ika imkanına sahiptir.

◗ Vaka kayıtlarının enstantane veya toplu olarak yazdırılabilmesini sağlayıcı printerlı benzer seçeneği

◗ Yangın ve günah durumlarında; yargılama yahut tamlanan zamanlarda alakalı adreslere e-eğri ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama konstrüksiyonlabilir.

◗ Yangın hadiseı ulaştığında menüden aktüel olayın gün/sayaç bilgilerinin hayallenmesi ve yangın vakasının geldiği cihaza ilişik detaylı aparey bilgisi

Dedektörler ve modüller ile aynı loop hattına rabıtalanabilen adresli yangın vergilama sistemleri meydana gelen yangın öncesi ve sonrası muhtevain kullanım sağlamaktadır. Bu sebeple çok katlı binalarda kullanılan ve en yaygın olan sistemlerdir.

ONVIF tören düzeniü ile çallıkışan IP kamera sistemleri ile nominalmsal entegrasyon yardımıyla senaryo dahilinde yangın anında, yangın alarmının geldiği noktadaki IP kamera otomatik olarak açılabilir veya kameralar manuel olarak kontrolör edilebilir.

◗ GPRS ast yapkaloriı kullanarak internet üzerinden şahsen erişimi için GPRS haberleşme protokolü 64 tane santralci network olarak çhileışabilmekte ve bu sayede rastgele bir santralde oluşan yangın alarmı, suç vb.

Yangın alarm sistemine bentlı cihazların yangın senaryosuna sargılı çdüzenışabilirliği muayene edilmelidir.

Adresli Yangın Algılama Sistemin en avantajlı cenahı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin LCD ekranlarla evet da sisteme sargılı bilgisayarlar mutavassıtlığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Taşınabilir Supervisor Adresli Yangın Algılama Sistemleri mukayyetmı yardımıyla yangın idraklama sistemi android telefonlardan izlenebilir ve yoklama edilebilir.

Report this wiki page